Produkten

VoetZaak werkt voor de standaardbehandeling met het duitse merk Süda Care, een complete voetverzorgingslijn. Deze voetverzorgingsprodukten met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding kunt u ook aanschaffen in de praktijk.

Sinds 2016 gebruikt VoetZaak ook het duitse merk Peclavus (Natrue Gutesiegel). Peclavus is gemaakt op basis van natuurlijke en biologische stoffen. Geen synthetische reuk- of geurstoffen, geen aardolieprodukten, geen siliconen, geen genetisch gemodificeerde stoffen en wordt niet op dieren getest.

Voor de behandeling van schimmelnagels adviseert VoetZaak het gebruik van Hypogeen M-Cose. Bij het merendeel van mijn klanten werkt dit middel effectief doordat naast de anti-schimmelwerkende stoffen ook een anti-bacterieel middel is toegevoegd. Als het middel goed aansluit kunnen, na ongeveer 1 jaar consequent gebruik de schimmelnagels verdwenen zijn.

Voor mensen die steunkousen dragen verkoop ik een voet- en beencreme van het merk Hypogeen. Deze fijne crème kan gebruikt worden i.c.m. het dragen van steunkousen. De crème tast het materiaal namelijk niet aan.

Voetverzorging : nagels knippen en glad afwerken, eelt, likdoorns en kloven verwijderen, ingroeiende teennagels behandelen en drukvrij leggen. Drukontlastende nagelbeugels maken voor ingroeiende nagels, ortheses aanmeten voor drukplekken tussen of op de tenen, nagels lakken, verwenbehandelingen, een heerlijke anti-stress voetmassage, French Pedicure (een stevige, natuurlijke nagel met een wit randje d.m.v. een speciale gel die op uw eigen nagel wordt aangebracht), gelacquer (een mooie kleur op uw teennagels die 6 - 8 weken blijft zitten). 

Ook nagelreparaties zijn mogelijk, bijvoorbeeld als u een blauwe nagel heeft of er is een stuk afgebroken. Ik kan de nagel repareren met gel of acryl.

Ook kan ik uw schimmelnagel zodanig corrigeren d.m.v. een speciale reparatiegel, dat deze er uitziet als een normale, mooie nagel. Zo kunt u in de zomer of op vakantie met een gerust hart leuke sandaaltjes, slippers of andere zomerschoenen aan trekken. Een mooie zomer voor uw nagels ! Zie prijslijst.


Prijslijst

Prijzen nieuwe klanten VoetZaak 2022


Alle hieronder vermelde prijzen gelden voor nieuwe klanten per 2022

Voetverzorging compleet (max. 45 min.)

€ 42,00


Nagels knippen, frezen, eelt en likdoorns verwijderen, behandelen ingroeiende nagels, op uw huid afgestemde voetcreme

Extra behandeltijd per 15 min.

€ 14,00
Deelbehandeling

€ 30,00


Verwijderen likdoorn(s), eelt of behandelen ingroeiende nagel(s). Max. 30 min.

Nagelbeugels, een uitkomst voor ingroeiende nagels

€ 32,50


Aanmeten en plaatsen nagelbeugel. Plaatsen incl. controle-afspraak

Nagelbeugel Omega herplaatsen

€ 15,00


Opnieuw plaatsen "oude" beugel na pedicurebehandeling

Orthese (siliconen)

€ 20,00


Een uitkomst bij likdoorns tussen de tenen, drukplekken op de tenen, ongemak door hamer- of klauwtenen Inclusief controle-afspraak. Prijs vanaf.

Nagelreparatie met gel

€ 5,00


Reparatie met gel van een schimmelnagel, traumanagel etc. Per nagel prijs v.a. Euro 5,00

Vingernagels knippen & vijlen

€ 14,50
Luxe voetverzorgingsbehandeling (60 min.)

€ 60,00


Nagels knippen & vijlen,scrubben voeten, Vital Feet Bowl voetmassage. Een bijzondere verkwikkende voetmassage met een schaaltje gemaakt van kaash (legering van koper en tin) met een Ghee kruidenpasta

Anti-stress voet- en onderbeen massage

€ 38,00


Een moment van rust, een moment voor uzelf. Stoel achterover, lichten gedempt, dekentje over en zachtjes wegdromen tijdens een heerlijke voetmassage. Alleen i.c.m. voetverzorgingsbehandeling.

Lakgel : 6 weken lang mooi gelakte teennagels

€ 30,00


Mogelijk in diverse kleuren of French. De lak is d.m.v. gebruik van de UV-lamp direct droog. U kunt dus direct uw schoenen weer aantrekken zonder risico op beschadigingen. Prijs i.c.m. voetbehandeling

Teennagels lakken

€ 15,00


Basis, 2x kleurlak, toplaag Neem uw eigen teenslippers mee zodat de lak goed kan drogen en u met gemak 4 tot 6 weken kunt genieten van mooi gelakte nagels. NB:Alleen i.c.m. voetverzorgingsbehandelin

Voetscrub

€ 7,50


Scrubbehandeling van de voeten aansluitend aan voetverzorgingsbehandeling

Bodipure Keratin handmasker tijdens voetbehandelin

€ 12,50


Bodipure handmasker tijdens voetverzorgingsbehandeling Uw handen blijven minstens 2 weken heerlijk zacht en verzorgd.

Korte voetmassage met de Vital Feet Bowl (25 min.)

€ 28,00


De Vital Feet Bowl is een schaaltje gemaakt van kaash, een bijzondere legering van koper en tin. De Vital Feet Gheel kruidenpasta werkt vitaliserend. Alleen aansluitend aan voetverzorgingsbehandeling.

Padipuur voetmasker

€ 17,00


Heerlijk verzachtend voetmasker, een weldaad voor uw voeten en uw teennagels. Aansluitend aan uw voetverzorgingsbehandeling.