Pedicurepraktijk VoetZaak

Mijn naam is Karin Feijen. Vanaf maart 2010 is mijn praktijk, Pedicurepraktijk VoetZaak,  gevestigd aan de Douglaslaan 5 te Gorssel.

Als Medisch Pedicure mag ik klanten met diabetes e/o reuma behandelen en ook ik o.a. ook nagelbeugels en drukontlastende ortheses maken. 

Klantenstop

Mijn praktijk zit echter helemaal vol en daarom kan ik helaas geen nieuwe klanten meer aannemen. Zie onder het kopje "Klantenstop" bovenaan de website meer informatie hierover.

 

Contact opnemen

Foto Karin nieuw

Klantenstop. Zie kopje Klantenstop

I

Diabetische/Reumatische voet

Voor mensen met diabetes e/of reuma is het erg belangrijk dat voeten in regelmatig gecontroleerd worden en dat drukpunten etc goed en vakkundig verholpen worden. Afhankelijk van de mate van medische zorg en uw zorgprofiel, ontvangt u een gedeeltelijke vergoeding voor voetzorg. Heeft u diabetes of reuma is het aan te raden om z.s.m. een afspraak bij uw huisarts te maken en uw zorgprofiel te laten vaststellen. Afhankelijk van de uitslag dient u of een afspraak te maken met de podotherapeut voor het vaststellen van een zorgplan, of kunt u direct een afspraak inplannen met uw pedicure. In dit laatste geval zijn de kosten, afhankelijk van uw zorgverzekering, voor uzelf. 

diversen 053.JPG

Risicovoeten

Ook veel mensen met andere gezondheidsproblemen lopen risico op complicaties door voetproblemen. Dat wil zeggen mensen met voetproblemen ten gevolge van hart- en vaatproblemen, MS, neurologische oorzaken etc, komen sinds 2023 in een aantal gevallen in aanmerking voor een behandeltraject bij de podotherapeut en pedicure. Ook dit verloopt via een verwijsbrief van de huisarts richting de podotherapeut.

diversen 054.JPG

Afspraken afzeggen

Voor afspraken die niet tijdig (minimaal 24 uur vantevoren)  worden afgezegd, worden 50% van de kosten in rekening gebracht. Uiteraard kunt u, als u zelf verhinderd bent, voor vervanging zorgen.

 

Indien u graag iemand als een voetbehandeling cadeau wilt geven, dan heb ik hiervoor speciale cadeaubonnen. Deze kunnen ook als wenskaart per post verstuurd worden. U bepaalt waarmee u de ontvanger wilt verwennen, verstuurt de kaart met de post en de volgende dag valt het cadeau door de brievenbus . Een leuke verrassing !

 

083.JPG

Voeten verdienen zorg

Goede voetverzorging is belangrijk voor iedereen, dus niet alleen mensen die beroepshalve veel staan of lopen, maar ook voor mensen met diabetes of reuma, rugklachten, sporters en ouderen. Preventieve voetverzorging door een professionele pedicure is voor iedereen van belang. En vooral niet te vergeten, gewoon erg lekker ! Dus ook aan te bevelen als u geen voetproblemen heeft maar als u mooie en verzorgde voeten wilt hebben en problemen wilt voorkomen. En goede voetverzorging zorgt ervoor dat u in balans blijft.